Ramona Bădescu este însărcinată pentru a doua oară? Ce a spus actrița despre asta: „Este visul vieții mele”

 

Ramona Bădescu a vorbit, în exclusivitate, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, despre dorința de a deveni mamă pentru a doua oară. Actrița a mărturisit că trece prin cea mai frumoasă perioadă datorită băiețelului pe care l-a adus pe lume la vârsta de 50 de ani, chiar dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, tatăl ei a trecut în neființă din cauza infectării cu noul coronavirus.

Fericirea Ramonei Bădescu a fost umbrită de pierderea tatălui, care a decedat în urmă cu câteva săptămâni, după ce starea de sănătate s-a agravat din cauza infectării cu noul coroanvirus.

Însă pentru că viața trebuie să își urmeze cursul, Ramona Bădescu profită din plin de rolul de mămică în care a intrat de ceva timp, atunci când a adus pe lume un băiețel extrem de sănătos.

Ramona Bădescu este însărcinată pentru a doua oară?

După ce s-a speculat că vedeta ar fi însărcinată pentru a doua oară, reporterii Antena Stars au contactat-o, iar Ramona Bădescu a infirmat zvonurile, însă a mărturisit că este într-adevăr una dintre dorințele ei profunde: să aducă pe lume și o fetiță.

„Mă ocup de băiețelul meu care este visul vieții mele. Sunt bine, sunt fericită. Nu am nicio problemă. Și Dumnezeu mi-a dat un băiețel cuminte. A fost mai greu când l-am alăptat. Ce e al tău e pus deoparte, eu sunt convinsă că am trecut prin încercări multe, dar am câștigat cu greutate ce mi-am dorit dintotdeuna, un copil, o familie.

Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!”, a spus Ramona Bădescu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest