Soția lui Petre Roman, dezvăluiri exclusive din intimitatea mariajului cu fostul prim-ministru: „S-a pus multă presiune pe mine”

 

Silvia Chifiriuc și Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Și chiar dacă nimeni nu a acordat nicio șansă relației lor, iată că acum, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și se bucură din plin de rolul de părinți al unui copil minunat de 11 ani.

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, soția lui Petre Roman a făcut dezvăluiri exclusive din intimitatea mariajului cu fostul prim-ministru. Silvia Chifiriuc a recunoscut că la începutul relației cu Petre Roman s-a pus foarte multă presiune pe ea, mare parte fiind pe nedrept, însă întotdeauna a fost sigură că deciziile pe care le-a luat în viață au fost unele corecte, indiferent de ce încercau anumite persoane să o facă să creadă.

„S-a pus multă presiune pe mine și în mare parte, pe nedrept. Am suferit pentru că sunt un om foarte sensibil. Dar am avut mereu acest crez al meu că am mers pe drumul meu drept. Sunt un om foarte sigur pe mine atunci când aleg ceva. Am o singură teamă: de Dumnezeu”, a spus soția lui Petre Roman, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.

Mai mult decât atât, Silvia Chifiriuc a ținut să sublinieze faptul că mariajul pe care îl are este longeviv grație caracterelor pe care atât ea, cât și fostul politician le posedă. Soția lui Petre Roman a mărturisit că întotdeauna și-au acordat reciproc libertatea cuvenită și că întotdeauna au avut încredere unul în celălalt, indiferent de contextele în care au fost puși.

„Eu am trăit și trăiesc în relația asta foarte frumos. Sunt un om realizat din toate punctele de vedere. Avem un băiețel minunat. A împlinit 11 ani Petrus. Și exact cum spuneam este o situație neplăcută sau incomodă, atunci când nu ești sigur pe ceva. Când nu ți se transmite cu adevărat ceea ce tu aștepți din partea celuilalt partener.

Atâta timp cât eu am simțit din partea lui lucruri bune. Totul este ca la început. Nu văd nicio diferență. Noi suntem două persoane foarte libere, în sensul că nu se sufocăm unul pe altul. El citește, eu am programul meu. Și când ne vedem la masă, acum cu pandemia am stat mai mult timp împreună, asta este extraordinar, să te poți completa foarte bine și să îți fie drag să stai cu cineva.”, a mai spus Silvia Chifiriuc pentru „Showbiz Report”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest