Acuzații grave în muzica populară! Benone Sinulescu îi dă în gât pe cei care au făcut bani grei pe spatele lui!

 

Benone Sinulescu tună și fulgeră, după mulți colegi de-ai săi din breaslă s-au folosit de piesele lui pentru a câștiga bani. Interpretul de muzică populară s-a declarat dezamăgit de cei care au profitat de pe urma lui, iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, a vorbit cu lux de amănunte despre cei care l-au supărat.

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai cunscuți interpreți de muzică populară din România și nu numai. Artistul în vârstă de 83 de ani se bucură de notorietate și dincolo de granițe, iar mulți dintre colegii lui l-au luat pe acesta drept mentor datorită experienței profesionale.

Problema intervine atunci când cei care se presupune că l-ar aprecia, îi fură munca de o viață și iau toți laurii. Așa cum s-a întâmplat și când anumiți colegi de breaslă și-au asumat melodiilor lui ca fiind ale lor, după cum a declarat pentru Antena Stars.

„Nu sunt supărat, dar eu i-am ajutat, iar ei m-au răsplătit așa cum au știut. Nu am nimic cu nimeni. Le-am dat că am vrut eu și că mi-au plăcut vocile lor. Aș vrea să spun realitatea, să o aduc în prim plan, dar poate mai calc în stânga. A fost un cântec frumos. Dar eu mai departe am mers. Am făcut cântece cu fel și fel de oameni și mă mai doare ceva.

Eu i-am dat cântecul cu care a câștigat bani pe oriunde a mers, dar eu mă bucur pentru el pentru că îmi place vocea lui.”, a spus Benone Sinulescu.

Mai mult de atât, Benone Sinulescu susține că indiferent că munca lui a fost „împrumutată” de alți artiști, el rămâne cu dulceața vremurilor în care umplea stadioane întregi de oameni încântați să îi asculte vocea și muzica.

„Eu am fost tatăl dialogurilor muzicale. Aveam numai stadioane arhipline. Dar dacă mă atingeți la lingurică, pot spune că mă bucuram foarte mult atunci când vedeam că acele stadioane se umple.”, a mai spus interpretul de muzică populară pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest