Andreea Podărescu, detalii despre iubitul cu care este într-o relație de un an și jumătate: „Am evitat să îl afișez”/ VIDEO

 

Deși se află de o bună bucată de vreme în atenția tabloidelor, din cauza scandalului de proporții în care este protagonistă cu tatăl copilului ei, nimeni nu a știut că Andreea Podărescu este într-o relație de mai bine de un an și jumătate cu un alt bărbat!

 Andreea Podărescu a făcut declarații exclusive pentru Antena Stars, despre iubitul care i-a fost alături în cele mai grele momente. Potrivit spuselor brunetei, a decis să țină relația de ochii curioșilor, din cauza tuturor controverselor pe care le-a avut de suportat în ultima poveste de dragoste.

„Suntem împreună de mai mult timp. Este în viața mea de mai mult timp. Dar am evitat să îl afișez pentru că nu mai vreau să fac cunoscută persoana pe care o am în viața mea. Apropiații mei îl știu de un an și jumătate, dar prefer ca viața mea privată să fie strict personală și privată și să nu mai fac publice imagini cu mine, cu el. Nu mai vreau să fac cunoscută relația mea, pentru ca în trecut am făcut cunoscută relația mea, iar cealaltă persoană s-a folosit de asta.”, a spus Andreea Podărescu.

Mai mult de atât, bruneta a dezvăluit că fiul ei îl consideră pe bărbat ca pe un tată, mai ales că i-a fost alături în cele mai grele clipe. Andreea Podărescu a ținut să precizeze că nu ar spune „Nu” dacă ar fi cerută în căsatorie de bărbatul cu care se iubește de aproape doi ani. „Cel mic este foarte atașat de el și cred că asta contează în primul rând. Ca cel mic să se înțeleagă cu persoana de lângă mine. dacă cel mic nu ar fi fost ok în această relație, probabil că nici nu ar fi existat la ora actuală.

El a fost alături de noi pe tot parcursul perioadelor grele, dar în special în moemntul în care cel mic a avut problemele alea de sănătate. Și-a luat rolul de părinte în serios. Cel mic are momente în care îi spune și pe nume, dar și când îi spune „tati”. Niciodată nu am pierdut speranța. Am întâlnit un om care a fost trup și suflet lângă mine și care a fost dedicat copilului meu.”, a mai spus Andreea Podărescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest