Cum se simte Mihai de la 3 Sud Est, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Am avut șanse minime, dar astăzi sunt în viață”/ VIDEO

 

Mihai de la 3 Sud Est a trecut prin momente cumplite. Solistul a fost la un pas de moarte, din cauza infectării cu COVID-19, dar grație unei minuni, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ! Artistul ne-a oferit detalii despre episodul crunt, dar și despre ce anume l-a salvat.

Mihai Budeanu a fost internat, în stare gravă, la sectia de Terapie Intensivă, din cauza infectării cu noul coronavirus. Intrarea în contact cu virusul a creat mari complicații, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

„Mă simt foarte bine. Am ajuns șanse minime. Dar astăzi sunt în viață datorită unor îngeri. Poate că am avut ceva ascuns la plămâni și nu am știut. S-a strâns in timp. De 23 de ani de când urcăm pe scenă, cred că a fost ceva ce nu s-a tratat la timp, iar acum a iesit la iveală.

Soția mea nu mi-a spus foarte multe lucruri ca să nu îmi agraveze prea mult starea. Am aflat că am avut 5% șanse și că doctorii nu îmi mai dădeau nicio șansă de supraviețuire, totuși cu optimismul meu am reușit să ies din acest impas. Și totul a decurs foarte ok. Stările de panică erau foarte dese, dar doctorul îmi spunea să mă calmez, să respir mai ușor. Și atunci singur reușeam să ies din această stare”, a spus Mihai de la 3 Sud Est.

Mihai Budeanu a mai dezvăluit că până și cadrele medicale au considerat că ce i s-a întâmplat a fost o minune dumnezeiască, dat fiind că oxigenul era undeva la 50%.

“Lumea mi-a spus că cineva acolo sus mă iubește. Foarte multă lume aștepta 3 Sud Est, iar fără un membru nu mergea. În momentele alea grele așa e omul, în general, când trece printr-un moment greu trebuie să aprecieze mai mult viața și să ne ajutam între noi, că asta este cel mai important. Dacă nu ai sănătate, în fața mortii nu mai contează nimic. Gândiți-vă la sănătatea voastră că e cea mai importantă, pentru că altfel nu te poți bucura de absolut nimic.”, a mai spus artistul, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest