Cum se simte Minodora, după ce a fost operată de urgență: „Nu este ușor, dar sunt puternică”

 

Minodora s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, pentru care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. După ce a ieșit din sala de operație, artista a dezvăluit ce a pățit, dar și cum se simte.

Minodora a suferit o transformare incredibilă în ultima perioadă! După ce a slăbit dramatic, artista a căpătat mai multă încredere în sine și a abordat stiluri noi care au prins-o foarte bine. În ciuda etapei fructuoase, fericirea ei a fost umbrită de probleme de sănătate pentru care a fost nevoie de intervenția medicilor.

 „Voi suferi o intervenţie chirurgicală. Nu e grea, nu e ceva grav, dar voi avea lucrul ăsta. Iar anestezie totală. De ani ani de zile sufăr de constipaţie şi de la această constipaţie am făcut o fisură...nu e mare, va fi cu anestezie..nu mănânci fibre, nu legume...alimentaţia proastă la asta m-a dus.”, a spus Minodora pe contul ei personal.

Cum se simte Minodora, după ce a fost operată de urgență

La scurt timp după ce a ieșit din intervenția chirurgicală, Minodora le-a dezvăluit fanilor săi că se simte mai bine și că a ajuns deja acasă. Mai mult de atât, interpreta de muzică de petrecere a ținut să menționeze că este o ființă puternică și că este sigură de faptul că va putea trece peste această cumpănă din viața ei.

''Iubiţilor, mulţumesc din suflet pentru grijă!!! Sunt bine după intervenţia chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este uşor însă, pentru că sunt puternică (nu mor caii când vor câinii), nu ne lasăm cu una cu două.'', le-a mai transmis artista fanilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest