Dezvăluiri despre idila dintre Andreea Marin și Răzvan Munteanu! Ce a spus Delia despre relația celor doi

 

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz-ul autohton! În timp ce ea se numără printre cele mai cunoscute artiste din industrie, afaceristul își manageriază business-urile departe de lumina reflectoarelor, astfel că este de înțeles de ce multe detalii din viața lui privată nu au fost scoase la iveală. Până acum când lumea mondenă a explodat atunci când a aflat de relația care a existat între Răzvan Munteanu și Andreea Marin!

Dacă poveștile de dragoste în care a fost implicată Delia din trecut au fost cunoscute pentru toată lumea, unele dintre ele ținând chiar primele pagini ale tabloidelor, despre viața amoroasă a lui Răzvan Munteanu nu se știa aproape nimic. Astfel că informația că afaceristul a fost împreună cu Andreea Marin i-a luat prin surprindere pe toți.

Se pare că soțul Deliei a fost împreună cu Andreea Marin, în 2004. Cei doi au fost împreună cu mult înainte ca Răzvan Munteanu să o cunoască pe artistă și ulterior, să se căsătorească cu aceasra.

Ce a spus Delia despre relația celor doi

Delia a vorbit cu nonșalanță despre relația lui Răzvan Munteanu cu Andreea Marin. Vedeta nu s-a arătat deloc deranjată de faptul că soțul său a avut o relație cu “Zâna Surprizelor”, ci din contră, chiar a ținut să precizeze că nu își face niciun fel de problemă din cauza idilei care a existat între cei doi în trecut.

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a declarat Delia pentru revista Star, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest