Fiul lui Marcel Toader, experiențe paranormale terifiante! Ce mesaje a primit de la tatăl său, după ce a murit/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, fiul lui Marcel Toader a vorbit despre experiențele paranormale terifiante pe care le-a trăit, după moartea tatălui său. Maximilian a dezvăluit că a primit semne din partea părintelui său, imediat după infarctul care i-a fost fatal.

Marcel Toader a decedat subit, în urma unui infarct, pe data de 3 august 2019, în timp ce se afla în casa unui prieten, la Periș, Ilfov. Deși ambulanța a ajuns rapid, paramedicii nu au mai putut face nimic ca inima afaceristului să repornească.

Înainte sa afle că tatăl său a murit, Maximilian a presimțit că ceva rău se va întâmpla cu părintele său. Atunci când a aflat că Marcel Toader a suferit un infarct, tânărul a mers acasă, iar atunci a trecut printr-una dintre cele mai ciudate experiențe ale vieții sale.

„O chestie foarte ciudată a fost în prima seară, când eram șocat. Mă uitam pe pereți și am simțit un vânt rece intrând în apartamentul meu. Și am rămas blocat și nu mi-am dat seama când au trecut 5 ore, din momentul în care am simțit fiorul, până când dimineață. Nu mi-am dat seama. În noaptea in care a murit s-a întâmplat.”, a spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, fiul lui Marcel Toder a dezvăluit că l-a visat mai visat o dată pe afacerist după ce a murit: „Era pe un câmp, vorbind cu mama mea și spunând că în sfârșit se simte eliberat. Eu nu credeam in vise, dar am început să cred.”, a mai spus fiul lui Marcel Toader.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest