Olguța Berbec, declarații exclusive după ce a devenit mamă pentru a doua oară: „Trebuie să mă refac. Am avut emoții”/ VIDEO

 

Olguța Berbec a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu puțin timp, iar în exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a oferit primele declarații în care a dezvăluit cum se simte și ce notă a primit fetița ei la naștere.

Olguța Berbec se poate considera o femeie împlinită. Interpreta de muzică populară are tot ce își poate dori o femeie: o carieră de succes și o familie minunată care îi este alături necondiționat. Artista a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu doar câteva ore, iar potrivit spuselor sale, doar peste trei zile va fi externată și va merge acasă cu cea mică, acolo unde o așteaptă și fetița sa mai mare pentru a face cunoștință cu surioara ei.

”Eu sunt binișor încerc să-mi revin. Fetița e foarte bine sănătoasă. A primit nota zece, are 1700 de grame. Am primit-o să o văd, să o strâng în brațe, am rămas puțin singură să mă refac. Am avut și eu emoții în weekend, dar nu a fost necesar să venim la urgențe, am venit cu am planificat. Am fost aici și am intrat în sala de operație.”, a spus Olguța Berbec, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce nume a ales pentru cea mică

Deși a născut-o în urmă cu doar câteva ore, Olguța Berbec a dezvăluit că seamănă mai mult cu Remus, dat fiind că fetițele, în general, „fură” din trăsăturile tatălui. Totodată, interpreta de muzică populară a dezvăluit că micuța va purta numele de Olga Maria, așa cum și-a dorit soțul ei, Remus Novac.

Mi-am dorit să o văd sănătoasă (n.r. pe cea mică) Cred că tot cu Remus seamănă, că așa sunt fetițele”, a mai spus Olguța Berbec.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest