Reacția acidă a lui Dan Nicorescu, după ce a fost acuzat de fostul șofer, de tiranie: “Nu a respectat înțelegerea. I-am luat actele!”

 

Cutremur in lumea bună a Capitalei! După unul dintre angajații de încredere ai lui Dan Nicorescu l-au acuzat pe afacerist de tiranie și a vorbit despre condițiile imposibile în care a fost forțat să lucreze, milionarul i-a dat replica!

Unul dintre angajații longevivi ai lui Dan Nicorescu a făcut declaraţii bombă! Potrivit spuselor sale, în gospodăria de lux a controversatului milionar, oamenii de încredere ai ''boss-ului arogant'' sunt obligați să muncească în condiţii imposibile, iar tratamentele la care sunt

Am stat de vorbă cu dumnealui. În ziua de salariu mi-a zis că îmi oprește garanție o lună de zile. Îmi dădea cu 50 de lei în plus că îl luam de la restaurant. Dar dupa mi-a mai oprit 100 de lei și când să îmi dea banii pe 1 februarie mi-a tăiat 100 de eli. I-am cerut banii de vineri și mi-a zis că îmi dă banii când vrea el. el mereu vrea discount, se poartă urât cu ospătarii. Eu sunt un om serios. Nu are ce să îmi reproșeze, la cum m-am descurcat. Am fost omul bun la toate.”, a spus fostul șofer al lui Dan Nicorescu.

Contactat de reporterii Antena Stars, afaceristul a avut o reacție acidă vizavi de spusele fostului angajat! Dan Nicorescu a admis că i-a luat actele acestuia, dar din cauza lipsei de încredere pe care o are în oameni, motivând că nu ar fi putut să lase pe oricine în casa lui.

“Nu pot să bag în casă orice om fără acte, dacă se întâmplă un eveniment. Voiam o minimă garanție. I se spune clar fiecărui angajat la început. Actele i s-au dat înapoi. Și a promit și pe parcursul angajării. Își lua actele și se ducea. A fost angajat pe persoană fizică, nu așa cum spune el. l-am îndrumat să plătească taxele. Nu m-am așteptat să arunce cu noroi în mine în halul ăsta.”, a spus Dan Nicorescu.

Mai mult de atât, afaceristul susține că revolta angajatului provine pentru că nu i-a dat atât ade multe libere precum acesta și-ar fi dorit.

„I-am dat cinci zile libeer în prima lună de activitate. Am stabilit ca atunci când vrea să plece în perioada de preaviz trebuie să stea 2 luni de zile. Iar banii se dau la sfârșitul preavizului. Am mai stat 3 zile până pe 3 februarie și a dispărut. Nu a respectat înțelegerea. Solicita tot timpul învoiri. I-am spus că nu îi pot da mereu liber. Cred că asta nu i-a convenit”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest