Unul dintre bărbații care ar fi amenințat-o pe Bianca Drăgușanu, declarații exclusive despre situația în care a fost implicat! VIDEO

 

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu s-a prezentat, de urgență, la Poliție, după ce a primit trei apeluri telefonice în care atât ea, cât și fiica ei, Sofia, erau amenințate. Oamenii legii au descoperit că în spatele amenințărilor se aflau trei bărbați, a căror identitate a fost aflată grație imaginilor de profil pe care le aveau pe contul de What’s App. Unul dintre suspecți a fost contactat de reporterii Antena Stars și a oferit declarații exclusive despre situația în care a fost implicat.

Face ce face și stârnește numai controverse în jurul ei! Bianca Drăgușanu a fost protagonista unor clipe teribile, după ce a fost amenințată prin intermediul unor apeluri telefonice. Prietena ei și fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia, se afla în apropierea blondinei atunci când aceasta a fost sunată și a înregistrat toate apelurile primite, folosindu-le ca probe pentru deschiderea unei anchete de hărțuire.

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show, din fața secției de Poliție.

Unul dintre bărbații care ar fi amenințat-o pe Bianca Drăgușanu, declarații exclusive

Contactat de reporterii Antena Stars, unul dintre bărbații care ar fi amenințat-o pe Bianca Drăgușanu a negat cu vehemență implicarea lui în această situație. Acesta susține că nu a sunat pe nimeni de pe telefonul lui și că nu ar avea nicio implicare în amenințările pe care blondina a mărturisit că le-a primit.

„Nu înțeleg ce s-a întâmplat și ce legătură am eu și ce... Vă pot spune foarte sigur că de la mine de pe telefon nu am sunat pe nimeni. Și vă pot spune foarte sigur că nu am legătură cu dânsa. Este prima dată când aud de ea și nu... (...) Eu nu am nicio implicare, v-am zis! Nu (n.r. dacă a văzut cazul Biancăi Drăgușanu la televizor), eu nu sunt cu media, tv. (...) Îmi pare rău, într-un fel de a spune, pentru ea, adică dacă spuneți că a fost și amenințată! Dar nu am cu ce să vă ajut în această situație!”, a spus unul dintre bărbații care i-ar vrea răul Biancăi Drăgușanu, în exlusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest