Anca Serea a dat tot din casă! Care este cel mai frecvent motiv de ceartă cu Adi Sînă

 
+2 click pentru
galerie

Anca Serea a fost invitată, duminică, la "Star matinal de weekend", de la Antena Stars. Vedeta a vorbit despre familia ei frumoasă şi a dezvăluit cel mai frecvent motiv de ceartă cu Adi Sînă.

"Am fost cerută în mod oficial de Adi. Am emoţii şi îmi tremură mâna. Prima opţiune pentru nuntă este Veneţia, pentru că va fi o ceremonie restrânsă. Am emoţii pentru nuntă şi am avut şi atunci când m-a cerut. S-a întâmplat tot în faţa a 2000 de oameni. Este posibil să facem şi al cincilea copil. Avem o familie frumoasă şi mare. Mama este eroina mea. Ea ne ajută cu cei mici, ea găteşte şi petrece mult timp cu Ava. Eu lupt mereu pentru copii şi asta o să fac în continuare", a declarat Anca Serea la Antena Stars.

Cât despre motivul de ceartă din casă, acela este că Anca uită să îşi încarce telefonul, iar Adi o sună şi ea nu răspunde.

"Motivele noastre de ceartă sunt altele. Eu nu sunt geloasă şi mă buucr că el este un bărbat care arată bine. Noi ne certăm pentru că eu sunt uitucă. Uit să îmi încarc telefonul şi nu răspund atunci când mă sună", a declarat Anca Serea la Star Magazin de weekend.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest