Bat clopote de nuntă pentru Andreea Bălan și Michael? Ce a spus cântăreața despre inelul de pe deget?

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan şi  noul ei iubit american formează un cuplu de jumătate de an şi par mai fericiţi ca niciodată. După dezamăgirea trăită din cauza lui Keo, cântăreața şi-a găsit fericirea în braţele unui bărbat înţelegător, sincer şi care îi oferă tot ceea ce are nevoie. 

Invitată la "Star Matinalul de Weekend", Andreea Bălan a vorbit despre inelul misterios de pe deget, dar şi eventualitatea unei căsătorii cu Michael. 

"Inelul este de la mama mea. Îl am de ani de zile. Nu m-am logodit, dacă asta era întrebarea. Am o relaţie frumoasă de 6 luni şi deocamdată ne bucurăm de începuturil ei. El este un om foarte bun şi s-a îndrăgostit de mine fără să ştie cine sunt, iar asta mă bucură foarte tare, pentru că nu s-a lăsat influenţat de ideea de celebritate. Momentan el a plecat înapoi în America şi ne vom vedea de Crăciun, iar apoi vom pleca într-o vacanţă în Asia. Dacă ar fi să mă căsătoresc, cu siguranţă nu aş mai aştepta 8 ani, însă nu mă pot gândi la asta nici după 6 luni", a spus Andreea Bălan, sâmbătă, la "Star Matinal de Weekend", pentru Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest