Îmbrăcate, dar prost! Gafe vestimentare de vedete

 

Fie se grăbesc, fie au în coşul de rufe murdare hainele bune sau pur şi simplu nu au habar de tendinţe. Vedetele noastre ne lasă mască ori de câte ori apar pe undeva. Chiar dacă e vorba de evenimente mondene, concerte sau doar cumpărăturile de la Obor, şi divele autohtone o mai dau de gard

Unele cântă, altele dansează sau doar apar pe la televizor, dar pe toate le uneşte ceva: stilul vestimentar catastrofal. Degeaba aruncă pe haine şi accesorii mii de euro dacă sparg oglinda când se privesc.

Ce e mai grav, însă, e că vedetele, care au apărut la rubrica de prost-îmbrăcate, recidivează. Deşi criticii le-au bătut obrazul în public, ele continuă să arate mai ceva ca pomul de Crăciun sau, mai rău, ca picate sub şifonier.

De exemplu, o rochie prea colorată, flori în păr, geanta de-o culoare, cizmele de altă culoare - reprezintă un eşec estetic. Specialiştii sunt de părere că Oana Roman a dat-o-n bară!

La fel şi surorile Bambi, care nu se pricep deloc să combine ţinutele. Ele măcar sunt mai neexperimentate, dar Mihaela Tatu nu are nicio scuză. La vârsta ei ar trebui să fie jos pălăria, dar este dai şi fugi, mai ales când dă iama în şifonierul bunicii.

Nici Alexandra Ungureanu sau Mirela Stelea nu se lasă mai prejos şi se încăpăţânează să îi înfurie pe critici cu alegerile lor nefericite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest