Mirela Boureanu Vaida, mai sinceră ca niciodată: "E timpul să mă retrag. Mă simt speriată"

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Boureanu Vaida urmează să se pregătească de venirea pe lume a fetiţei sale, din toate punctele de vedere. Moderatoarea TV se va ocupa achiziţionarea tuturor obiectelor necesare pentru micuţă, dar va avea grijă şi de sănătatea şi odihna ei, pentru ca naşterea să fie una cât mai uşoară.

Înainte de a pleca în concediul său prenatal, Mirela Vaida Boureanu le-a transmis concurenţilor, dar şi telespectatorilor, un ultim mesaj, prin intermediul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

"E timpul să mă retrag. Am nevoie de un timp pentru mine, pentru aranjarea gândurilor, lucrurilor, toate aceste lucruri pe care le-am lăsat pe planul doi. Am nevoie să mă liniştesc puţin şi să dorm mai mult.

Am primit zilele astea tot felul de cadouri de la telespectatori, ba rochite din tul, ba papucei. Vă mulţumesc foarte mult. Nu ştiu dacă mă simt în totalitate pregătită, nu ştiu ce să spun, mă sperie puţin şi mă întreb "Doamne, oare voi face faţă?"

Concurenţilor le doresc să fie la fel, să nu le fie teamă să-şi spună punctul de vedere. Să nu mai cedeze aşa uşor. Mi se pare că unii dintre ei renunţă prea uşor şi vor să plece din casă. Hazardul i-a adus aici, au fost selectaţi cu un motiv să participe la emisiune şi să aibă curajul să lupte mai mult.

Sper să ne reîntâlnim cu bine, atunci când mă voi întoarce cu un nou statut, acela de mamă",
a spus Mirela Vaida Boureanu.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest