Nicoleta Luciu, o mamă exigentă: "I-am terorizat, săracii..."

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Luciu este o femeie împlinită! Are un soţ minunat şi patru copii deosebiţi, pentru care trăieşte şi li se dedică total. Vedeta petrece foarte mult timp cu ei şi este severă cu ei, a recunoscut-o chiar ea.

Tripleții Nicoletei Luciu, Kim, Kevin și Karoly, au trei anişori, iar Zsolt Jr. are şase ani.

"Eu ţin foarte mult la orarul meselor şi-mi doresc foarte tare ca ei să mănânce cât mai sănătos. Bine, din când în când mai facem şi abateri, mai mâncăm un crenvuşti, mai mâncăm o pizza, am reuşit să facem o pizza acasă",
a spus Nicoleta Luciu în emisiunea "Star Matinal de weekend" de la Antena Stars.

Soţul Nicoletei, Zsolt Csergo, se comportă total diferit faţă de ea cu copiii.

"El e un copil la rândul lui, pentru că le cântă în strună şi el, de obicei, face cam ce spun copiii. Şi în momentul în care face ce spun copiii, prea multe cadouri, prea mult răsfăţ... şi câteodată copiii sar calul şi intervin eu", a spus frumoasa brunetă în timpul aceleiaşi emisiuni de la Antena Stars.

Fiul cel mare al familiei, Zsolt Jr. vorbeşte trei limbi străine şi Nicoleta încearcă din răsputeri să îi înveţe şi pe tripleţi cea de-a treia limbă: engleza. Limba lui Shakespeare este un fel de tortură pentru cei mici.

"Vorbesc şi ei (n.r.: tripleţii) două limbi materne şi cu engleza, i-am terorizat, săracii în fiecare săptămână (...) Tripleţii o înţeleg, o mai combină cu româna, dar e ok"
, a mărturisit Nicoleta Luciu în emisiunea "Star Matinal de weekend" de la Antena Stars.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Marele eveniment a avut loc la Miercurea-Ciuc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest