Pretendentul Renatei, la un pas să fie ucis de Leo! Bruneta l-a înşelat cu un arab

 
+2 click pentru
galerie

Leo de la Strehaia este, așa cum recunoaște și el, un om pasional și gelos. Dar, când a aflat că Renata îl înșală, a luat chip de nebunie și, alături de câțiva amici de-ai săi, a devastat restaurantul în care și-a surprins iubita cu un arab și, mai mult, a făcut moarte de om.

Dar, ceea ce nu știa nimeni până atunci era că Leo de la Strehaia a fost informat de un amic de-al său că e acolo Renata, iar acesta era ”în cârdășie” cu Roxana Marcu și Răzvan Botezatu care îi puseseră la cale ”Prințului țiganilor” o farsă de zile mari.

Dar iubitul Renatei, nici când a aflat că e o farsă nu s-a potolit și, luând chip de nebunie, a decis să îi dea brunetei sale o lecție. Așa că, neîndurător, ”Prințul țiganilor” își închide iubita în camera frigorifică a restaurantului, îl leagă pe arab spate în spate cu cei doi bodyguarzi ai acestuia și le cere să se prefacă morți în momentul în care Renata va fi adusă înapoi în încăpere. Renata crede ca Leo i-a pedepsit cu moartea pe presupusul amant și pe oamenii lui, moment în care, șocată, începe să plângă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest