Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Cum a confirmat afaceristul separarea de rusoaică/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă povestea de dragoste a cărei protagoniști au fost Alex Bodi și Daria Radionova părea a fi una de cursă lungă, mai ales după toate obstacolele pe care le-au depășit împreună, se pare că neînțelegerile au dus în cele din urmă la destrămarea relației. Iar drept dovadă stă chiar confimarea despărțirii de rusoaică a afaceristului!

Încă din prima zi în care Alex Bodi a confirmat faptul că formează un cuplu cu Daria Radionova, mulți au fost sceptici în ceea ce privește relația lor, mai ales că povestea de dragoste a venit imediat după despărțirea afaceristului de Bianca Drăgușanu.

Timpul a trecut, iar relația lor părea că se consolidează, în ciuda tuturor problemelor cu legea pe care le-a avut Alex Bodi, fiind chiar și arestat la domiciliu din cauza dosarului de proxenetism și trafic de carne vie în care este suspect.

Chiar și așa, Daria Radionova i-a fost alături necondiționat și în cadrul unui interviu la dublu oferit pentru Antena Stars, Alex Bodi a mărturisit că o vede pe rusoaică partenera ideală de viață.

„Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, spunea Alex Bodi pentru Antena Stars.

Iată că lucrurile s-au schimbat între timp, iar Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu și confirmarea a venit chiar printr-un mesaj scris de afacerist pe contul lui de socializare, în care le-a dat de înțeles celor care îl urmăresc că este din nou un bărbat singur.

„Prietenii: Tu ne dai cele mai bune sfaturi despre relație, dar ești singur. De ce? Eu: Antrenorii nu joacă. Poveste adevărată”, este mesajul distribuit de Alex Bodi la InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest