Amănunte inedite despre relația dintre Dan Bittman și tatăl lui: „Nu știa să își exteriorizeze sentimentele”/ VIDEO

 

Mai transparent ca niciodată, Dan Bittman a oferit detalii inedite despre relația pe care a avut-o cu părintele său, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars. Solistul trupei „Holograf” a făcut dezvăluiri emoționante din intimitatea familiei sale!

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească, dar chiar și așa, nu mulți sunt cei care știu amănunte din copilăria sa. Astfel că, în premieră pentru Antena Stars, cântărețul a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația care a existat între el și tatăl lui.

Deși l-a catalogat drept un bărbat care „nu știa să își exteriorizeze sentimentele”, Dan Bittman a mărturisit că în ultimii ani de viață ai tatălui său, acesta i-a demonstrat ulterior cât de mult îl iubește.

Mai mult de atât, Dan Bittman a comparat atitudinea pe care a avut-o părintele său, față de el, de-a lungul copilăriei sale, cu modul în care se poartă el acum cu fiii săi, mărturisind că regretă că nu poate petrece mai mult timp alături de ei, după despărțirea de Liliana Ștefan.

Cu tata am avut o relație mai rece. (...). De ceva vreme sunt despărțit de mama copiilor și încep să fiu tată de weekend și de jumătate de săptămână, așa cum am convenit. Nu este ceea ce mi-aș dori, aș vrea o relație permanentă. Tata era ca mine, era berbec, și nu știa să-și exteriorizeze sentimentele. Am aflat că el ținea foarte mult la mine, iar în ultimii ani ai vieții lui ne-am înțeles foarte bine. În copilărie, poate, era mai exigent, așa sunt și eu cu copiii mei. Pentru că vreau să le meargă bine”, a mărturisit Dan Bittman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest