Ana Mocanu, mari probleme de sănătate din cauza stresului: „Îmi este frică de operație!”/ VIDEO

 

Ana Mocanu se confruntă cu mari probleme de sănătate din cauza stresului la care a fost supusă în ultima vreme! Fosta asistentă TV a mărturisit că pe parcursul relației cu Rareș a fost victima violenței domestice, dezvăluire care a avut numeroase consecințe, mai ales în ceea ce privește legătura cu părinții ei!

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars, Ana Mocanu a mărturisit că este posibil să ajungă pe masa de operație, din cauza unei probleme de sănătate pe care a depistat-o recent și care a apărut din cauza stresului acumulat.

Vă reamintim că Ana Mocanu a dezvăluit că a stat într-o relație abuzivă, cu speranța că totul se va schimba, iar Rareș va înțelege că o rănește. Dar pentru că nu a existat nicio transformare din partea bărbatului, fosta asistentă TV a decis să îl părăsească și să își vadă de viața ei.

Ana Mocanu, mari probleme de sănătate din cauza stresului!

Pentru că de-a lungul timpului a fost supusă mai multor experiențe negative din punct de vedere amoros, stresul pe care l-a simțit a condus la anumite probleme de sănătate pe care acum este obligată să rezolve.

Ana Mocanu a mărturisit că are un chist sinovial la mână și din cauza durerilor insuportabile este posibil să ajungă pe masa de operație: „Acum câteva zile mă durea încheietura și când m-am uitat și am văzut că am un chist. Mă și doare mâna, încerc să nu o forțez foarte mult. Am discutat cu un medic și mi-a zis că este un chist sinovial, adică este o acumulare de lichid. Dacă fac puncție el va reapărea, deci practic trebuie să mă operez. Ideea este că îmi este frică de operație. Am luat pastile, mi-a recomandat să stau cu o fașă și săptămâna viitoare văd ce fac. Dacă trebuie să fac operație, o s-o fac, durează 30 de minute. Cred că pe baza stresului  a apărut că m-am și enervat foarte mult în ultima vreme, mai clachez. Oamenii de pe Instagram m-au speriat, dar cel mai bine voi merge la un medic ortoped să mă consulte să facă ce este de făcut”, a spus Ana Mocanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest