Cum au reacționat părinții Anei Mocanu, după ce au aflat că fiica lor a fost bătută de fostul iubit însurat: „Mi-e tare rușine de ei”/ VIDEO

 

Ana Mocanu a făcut, recent, niște dezvăluiri șocante! Fosta asistentă TV a mărturisit că a fost bătută și maltratată de Rareș, fostul iubit, pe tot parcursul relației. O altă bombă pe care șatena a aruncat-o a fost că bărbatul încă este însurat! Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Ana Mocanu a povestit cu ochii în lacrimi cum au reacționat părinții ei atunci când au aflat de experiența prin care a trecut, de la TV.

În urmă cu puțin timp, Ana Mocanu a intrat în direct, la „Showbiz Report” unde l-a desființat pe fostul partener de viață, după acesta a făcut publică o fotografie cu ea plângând. Enervată la culme de gestul lui Rareș, fosta asistentă TV a răbufnit și l-a acuzat pe acesta de agresiuni constante de-a lungul relației pe care au avut-o. Și asta nu este tot! Șatena a dezvăluit și faptul că acesta încă nu a divorțat de soție!

”Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând. Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte? Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?”, a declarat Ana Maria Mocanu la ”Showbiz Report”.

Cum au reacționat părinții Anei Mocanu, după ce au aflat că fiica lor a fost maltratată

Afirmațiile șocante ale Anei Mocanu au luat prin surprindere pe toată lumea, iar printre oamenii uluiți de spusele vedetei s-au numărat și părinții acesteia, care au aflat despre chinurile la care a fost supusă șatena, chiar de la TV.

Rușinată de faptul că le-a ascuns modul în care Rareș o trata, Ana Mocanu a izbucnit în lacrimi, în direct și a dezvăluit că a fost sunată de tatăl ei ca să o întrebe dacă este adevărat ce a auzit, iar ea a negat cu vehemență, deși părintele ei nu a crezut-o nicio clipă.

„Tata m-a sunat și ca să îmi spună că m-a văzut la Stars. Și de rușine i-am spus că este o invenție. Iar el mi-a spus... vai, ce invenție. (...) Surorile mele știau că mă mai certam. Sunt mai liniștită. Muncesc destul de mult. Încerc să îmi ocup timpul cu tot felul de proiecte noi.”, a spus Ana Mocanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest