Angela Similea, umilită și folosită de primul soț: „S-a folosit de numele meu ca să își deschidă uși!”

 

Viața Angelei Similea nu a fost deloc una roz așa cum ar tinde să creadă multă lume. Deși se afișa pe scenă cu un zâmbet molipsitor, în momentul în care ajungea în căminul său, artista era supusă unor tratamente oribile de partenerul de viață!

Angela Similea a avut o viață amoroasă destul de complicată. Artista a povestit cu lux de amănunte, în volumul cu caracter biografic „Angela - cântec și rugă” despre cum s-a desfășurat relația ei tumultuoasă cu omul de afaceri olandez, Jan David Hilgen.

Artista a povestit că mariajul cu acesta a avut loc după foarte multe insistențe ale bărbatului care s-a îndrăgostit de ea la prima vedere.

„Pe Jan l-am cunoscut aici, în țară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie. (…) Mi s-a părut un om cinstit…”, a spus Angela Similea.

Odată ce s-au căsatorit, lucrurile s-au schimbat dramatic între cei doi, iar artista a devenit doar „o cifră de afaceri” pentru el. Angela Similea a povestit că acesta a beneficiat de foarte multe de pe urma numelui artistei, dat fiind că era un străin în România pe vremea comunismului.

“Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…) Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mai povestit marea artistă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest