Anuryh, la un pas să fie violată în club: „Am fost sechestrată în baie! M-am bătut cu bărbații și am fugit prin spate”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Anuryh a povestit câteva episoade marcante din viața ei, printre care se numără și cel în care a fost la un pas de viol, în clubul în care lucra ca animatoare! Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a mărturisit că desi a fost o experiență traumatizantă, a fost nevoită să treacă peste ea, pentru a putea profesa în continuare.

Anuryh a fost și va rămâne una dintre cele mai apreciate ispite de la „Insula Iubirii”. Bruneta a câștigat respectul telespectatorilor grație caracterului de care a dat dovadă atunci când a fost pusă în situații limită în reality-show și datorită asumării sale. Calitați de care a dat dovadă și în interviul exclusiv pentru Antena Stars!

Anuryh, la un pas să fie violată în club

Deși acum este cântăreață, Anuryh a mărturisit că a debutat ca dansatoare, ulterior devenind animatoare în cluburi, deși nu era adepta vieții de noapte. În timpul programului de muncă, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a povestit că s-a confruntat cu foarte multe situații dificile, una dintre ele fiind momentul în care a fost sechestrată în baie.

Mai mult decât atât, deși a reușit să scape de bărbații care voiau să îi facă rău, Anuryh a dezvăluit că episodul de acest gen nu a fost unul singular, dar chiar și așa, a fost nevoită să treacă peste experiențele marcante pentru a-și continua profesia.

„Am început ca animatoare. Și înainte eram într-un grup de dansam street dance. Primul a fost in Centru Vechi. Era o ghenă, iar eu am crezut că e un casting să ne cheme să dansăm. Erau numai fete care arătau foarte bine. A venit patronul care m-a plăcut, era turc. Și am început să fiu animatoare. Atunci am învățat să dansez pe tocuri. Am slăbit 15 kg într-o lună, dar de acolo a pornit totul. Aveam 17 ani.

Eu m-am simțit exact ca oaia aia de o arunci în gura lupilor. După fiecare eveniment plângeam și eram fiartă. Erai judecat, pus la colț. M-am trezit cu costume tăiate, cu tocuri aruncate prin wc. Nu a fost deloc roz. Am fost sechestrată în baie, era să fiu violată. Te bați cu bărbații în club ca să scapi, pentru că sunt paznici prieteni cu unii care sunt mafioți. A trebuit să fug printr-o ușă în spate.”, a spus Anuryh pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest