Ce intervenții estetice are Ana Morodan. A dat cărțile pe față: „Am înțeles niște principii simple”/ VIDEO

 

Ana Morodan a dat cărțile pe față și a dezvălui ce intervenții estetice are, dar și care sunt motivele pentru care va mai trece pragul cabinetului medicului estetician! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, cea supranumită „Contesa Digitală” a pus capăt toate speculațiile care au existat pe baza modificărilor estetice pe care le-ar fi suferit.

Ana Morodan este, de departe, una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul autohton. Apreciată pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, „Contesa Digitală” a dezvăluit în stilul caracteristic intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului.

Ana Morodan, adevărul despre operațiile estetice

Pentru Antena Stars, Ana Morodan a dezvăluit că nu a fost supusă operației de rinoplastie, așa cum s-a vehiculat și nici intervenției de îndepărtare a gușei. Mai mult de atât, „Contesa Digitală” a recunoscut că a trecut de câteva ori pragul cabinetului medicului estetician, dar de fiecare dată au fost mici intervenții, nicidecum operații.

Totodată, Ana Morodan a mărturisit că are de gând să își facă în curând o intervenției în zona bustului, dat fiind că după ce a slăbit drastic, forma sânilor ei au avut de suferit.

''Când aveam kilograme în plus, eu nu-mi dădeam seama. Cred că am găsit niște oameni, care mi-au explicat că îmbătrânirea înseamnă experiența de viață. Am înțeles niște principii simple. Îmi fac intervenții. Nu mi-am modificat nasul și nici gușa încă. Slăbind mult, probabil o să-mi fac și o modificare la sâni'', a spus Ana Morodan într-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest