Claudia Pătrășcanu, primele declarații, după ce a fost protagonista unor momente de tandrețe cu un bărbat misterios: „Sunt un om vindecat”

 

Claudia Pătrășcanu a avut o primă reacție, după ce a fost protagonista unor momente de tandrețe cu un bărbat misterios! Vedeta a recunoscut că nu i-a fost ușor să se lase din nou îmbrățișată cu căldură, dat fiind că de mai bine de doi ani nu a mai avut nicio relație.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ocupat primele pagini ale tabloidelor, în utlima perioadă, din cauza scandalului de proporții în care sunt implicați. Cei doi se luptă pentru divorț și pentru custodia exclusivă a celor doi fii de mai bine de un an și jumătate, dar chiar și așa, nu par să ajungă la vreun numitor comun.

În ciuda tuturor controverselor care au pus monopol pe viața ei, Claudia Pătrășcanu a încercat să facă și ceva pentru ea, astfel că a lansat o piesă incredibilă pe nume “Bolnavă de amor”, care a venit însoțită de un videoclip neașteptat.

Și spunem “neașteptat” pentru că ceea ce ne-a atras atenția a fost partenerul artistei din clip cu care Claudia Pătrășcanu a avut foarte multe scene de tandrețe. În exclusivitate pentru “Star Matinal”, artista a recunoscut că i-a fost destul de greu să se lase îmbrățișată, mai ales că ultimii doi ani au fost extrem de duri în ceea ce privește viața sentimentală.

„Pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând.  Am așteptat cu drag să filmez acest clip. A vrut să mă plimbe pe străzile din Italia, este făcut într-un platou.Am cunoscut un băiat drăguț, care încearcă să mă curteze, să îmi ofere flori. Se pare că iubirea învinge întotdeauna. L-am filmat în România. El este din Republica Moldova. El este foarte cunoscut în India, este manechin. Îi mulțumesc că a avut răbdare cu mine, pentru că nu mi-a fost ușor după o perioadă atât de ușoară să mă las îmbrățișată.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că deși a trecut printr-o decepție amoroasă de proporții, se consideră un om vindecat cu sufletul deschis să iubească și să primească iubire.

„Sunt un om vindecat. Dar am sufletul deschis și îmi place să iubesc și să ofer iubire, atunci nu mi-am închis sufletul de tot. Acum sunt singură de 2 ani, dar asta nu înseamnă că voi rămâne toată viața singură, dar sunt deschisă. Deocamdată îmi doresc să depășesc această perioadă grea din viața mea. Mă axez pe carieră și mă ocup de copiii mei minunați pentru care am aceea iubire unică, de necomparat.”, a mai spus artista, în direct la „Star Matinal”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest