Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, părinți pentru a doua oară? „Am calculat totul!”

 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton! Din povestea lor de dragoste s-a născut o fiică minunată, iar fostul prezentator TV mai are un fiu din căsnicia anterioară, care locuiește alături de cei trei și care primește aceeași iubire din partea lor. Chiar și așa, vedeta Antena Stars a dezvăluit că își dorește să devină din nou mamă și că deja fac pregătiri în acest sens.

Invitată acasă la Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în timp ce filmau pentru reality show-ul „Fetele lui Tavi”, Cristina Șișcanu a aruncat bomba și a recunoscut că atât ea, cât și Mădălin Ionescu își doresc să mai aibă încă un copil împreună.

Potrivit spuselor vedetei, ideea a fost sădită chiar de fiica lor, care i-a întrebat de ce nu are și ea un frățior sau o surioară, astfel că au discutat și au ajuns la concluzia că sunt pregătiți să devină părinți, din nou.

”Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș. Am calculat că nu mai avem foarte mulți ani la dispoziție, nu mai avem timp de gândire”, le-a spus Cristina Șișcanu lui Tavi Clonda și Gabrielei Cristea, în timpul filmărilor pentru reality-show-ul „Fetele lui Tavi”.

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu s-au împăcat

După ce au fost protagonistele unui scandal din cauza neînțelegerilor care au apărut între ele în timpul filmărilor emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”, Elena Ionescu a dezvăluit că ea și Cristina Șișcanu au îngropat securea războiului, din dorința de a fi două exemple pentru telespectatorii care le urmăresc cu interes la Antena Stars.

''Eee, acum știi cum e? Nu poți să le ai pe toate, dar toate se rezolvă cu înțelepciune. Surprinzător ne-am împăcat. Postul, înțelepciunea, vremurile astea, uneori, tulburi, ne-au adus pace și liniște în sufletele. Eu sunt un om căruia nu-i plac conflictele, sunt un om împăciuitor. Împăcarea a venit reciproc, așa îmi place să cred și îmi doresc ca acest proiecte să ne unească mai mult și vreau să devenim exemple pentru cei de acasă, pentru că până la urmă despre asta este vorba'', a spus Elena Ionescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest