Cum au explicat Loredana Chivu și Ana Mocanu imaginile în care se îmbrânceau în club: „E un stil foarte ciudat”

 
+4 click pentru
galerie

Loredana Chivu și Ana Mocanu au fost filmate în timp ce se îmbrânceau în club, chiar dacă susțin că sunt cele mai bune prietene! Astfel că reporterii Antena Stars le-au contactat pe cele două foste asistente TV pentru a explica imaginile!

Imaginile cu Loredana Chivu și Ana Mocanu în care se îmbrânceau în club au ridicat mari semne de întrebare în mintea celor care le urmăresc și apreciază, mai ales că între cele două există o frumoasă relație de prietenie pe care o expun ori de câte ori au ocazia.

Contactate de reporterii Antena Stars, Ana Mocanu și Loredana Chivu au explicat că în imaginile care au făcut înconjurul internetului nu se îmbrânceau, ci doar vorbeau cu patos despre un subiect interesant.

Mai mult decât atât, Loredana Chivu a mărturisit că nici nu încape în discuție o posibilă altercație cu Ana Mocanu, pe care o consideră sora ei.   

„Avem un stil foarte ciudat de a ne face atente atunci când suntem în club. Îmi explica ceva, dar explica un pic mai departe de mine”, a spus Ana Mocanu pentru Antena Stars.

„Aia nu era o îmbrânceală. Probabil îi povesteam ceva, ori voiam să îi arăt ceva... Astea sunt gesturile dintre noi, dar nu...Dacă o îmbrânceam, probabil cădea. Nu există așa ceva între noi. Este cea mai bună prietenă a mea și suntem prietene de ani și lucrul acesta nu o să se schimbe niciodată.”, a menționat Loredana Chivu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest