De ce nu rezistă relațiile lui Mihai Trăistariu. Dezvăluiri inedite din viața amoroasă: „Nu mă cuplez cu cineva dacă...”/ VIDEO

 

Mihai Trăistariu se află pe lista burlacilor din showbiz de o perioadă destul de lungă de timp. Deși își dorește să își găsească sufletul pereche, artistul a dezvăluit că există un motiv din cauza căruia nu poate trece de etapa de început într-o relație.  

Invitat în platoul emisiunii „Star Matinal”, Mihai Trăistariu a vorbit mai deschis ca niciodată despre relațiile eșuate pe care le-a avut și despre cum a ajuns la despărțire, în cele din urmă.

Artistul a declarat că anul trecut s-a despărțit de femeia alături de care a stat doi ani de zile, iar de atunci și până în prezent nu a mai existat nimeni care să-l facă să își dorească să stea mai mult alături de ea.

De ce nu rezistă relațiile lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu este de părere că motivul pentru care ultimele relații nu au rezistat constă în diferența de vârstă. Artistul s-a îndrăgostit numai de “puștoaice”, iar imaturitatea lor în cele din urmă a dăunat poveștii de dragoste.

„Era o diferență de vârstă, am avut numai puștoaice și nu era ok, trebuia să-mi iau mai măricele, nu-mi înțelegeau programul și fuga asta a mea continuă. Ultima relatie a fost acum un an si a durat doi ani”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest