De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Elena Merișoreanu și Alex de la Orăștie: „Nu știe să facă melisme!”

 

Invitat în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Alex de la Orăștie a făcut lumină în ceea ce privește scandalul de proporții în care este implicat cu Elena Merișoreanu, după ce interpreta de muzică populară a spus cuvinte grele la adresa lui.

Alex de la Orăștie a fost umilit de Elena Merișoreanu, după ce interpreta de muzică populară a spus despre el că este invitat să cânte doar la evenimente „cu mici și bere”. Ulterior, artistul a ripostat și a adus acuzații grave la adresa cântăreței, susținând că nu știe să cânte atât de bine precum ar pretinde.

La „Stars Matinal”, Alex de la Orăștie a dezvăluit că războiul dintre el și Elena Merișoreanu ar fi început în urmă cu câtiva ani, după ce interpreta de muzică populară a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde l-a vorbit de rău fără ca nici măcar sa îl cunoască.

„Eu mi-am văzut de treaba mea, dar Elena Merișoreanu la o altă emisiune a vorbit foarte urât de mine. eu am o piesă care se numește „Vând casa lui tata” și în emisiunea aia se vorbea de „Casa părintească nu se vinde” și mai era în emisiune vreo 2-3 băieți din stand-up-comedy și a întrebat-o prezentatorul pe ea despre ce părere are despre mine. A deranjat-o că de ce nu erau cei din spatele meu îmbrăcați în ie și a spus că ce, că ăștia sunt artiști?”, a spus Alex de la Orăștie.

Totodată, artistul a relatat un episod șocant care a avut loc la scurt timp după ce Elena Merișoreanu l-a umilit în direct. Alex de la Orăștie a povestit că a rămas înmărmurit atunci când la niște filmări artista a venit și a vorbit cu el de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Am lăsat-o în pace. În acel an am mers la o altă televiziune pentru filmări de Revelion și a venit la mine și la încă o colegă și ne întreabă „Ce faceți copiii mamii?”. Colega mea s-a întlnit de multe ori în Valea Jiului, nu avea cum să nu ne cunoască. S-a reaprins războuiul pentru că a apărut între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu și mi s-a cerut o părere. Nu știe să facă melisme. Am spus-o pentru că m-am enervat și eu chiar sunt un om foarte sincer.”, a mai spus Alex de la Orăștie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest