Delia a fost la un pas de moarte, în vacanța din Austria: „M-am abătut de la traseu. Nu am mai putut să cobor”

 

Delia a fost la un pas de moarte, în vacanța din Austria! Cântăreața a vorbit cu lux de amănunte despre episodul care îî putea fi fatal, în timp ce se afla pe munte!

Ceea ce trebuia să fie o vacanță de relaxare în Austria, se putea transforma într-o tragedie! Adepții plimbărilor montane, Delia și sotul ei, Răzvan Munteanu, au tras o sperietură groaznică, în momentul în care cântăreața s-a abătut de la traseul de pe munte pe care trebuia să îl respecte cu sfințenie.

Delia a mărturisit că și-a dorit să facă o serie de fotografii, într-o zonă care nu era accesibilă, însă de la depărtare a crezut că va putea ajunge în locul respectiv. Odată ce a părăsit zona de traseu și a ajuns acolo unde și-a propus, a conștientizat că nu mai poate coborî la locul unde o aștepta toată lumea.

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a spus Delica, în cadrul unui interviu.

Din fericire, artista a reușit, în cele din urmă, să ajungă înapoi în sânul grupului, dar nu înainte să tragă o sperietură zdravănă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest