Elena Merișoreanu, comentarii neașteptate despre Bianca Drăgușanu: “Tinere cu gogoși în gură"/ VIDEO

 

Elena Merișoreanu a făcut o serie de comentarii total neașteptate despre Bianca Drăgușanu! Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars pentru a vorbi despre operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului, interpreta de muzică populară a adus în discuție și câteva dintre divele din showbiz-ul autohton care au suferit transformări radicale, după ce au trecut pragul medicului estetician.

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai asumate artiste din industria muzicală din România, a recunoscut că a apelat la intervenții estetice pentru a arăta cât mai bine. Interpreta este de părere că un artist trebuie să arate impecabil când urcă pe scenă, astfel că ajutorul medicului estetician este bine venit întotudeana.

„Săptămâna trecută am fost la estetician, mi-a băgat acid hialuronic, în frunte și în zona gurii. Eu îmi asum tot ce îmi fac, își fac și fetele tinereu, eu de ce să nu fac. Nu mi-e frică de ace, dar nu mi-aș face operații estetice niciodată sau ceva radical. Nu o fac pentru mine, o fac pentru public.”, a spus interpreta de muzică populară.

Elena Merișoreanu, comentarii neașteptate despre Bianca Drăgușanu

Totodată, Elena Merișoreanu a mărturisit că deși este de acord cu intervențiile estetice, este de părere că trebuie să existe un echilibru în toate, astfel că divele care au exagerat cu vizitele la medicul estetician nu sunt deloc pe placul ei.

Mă enervează când le văd pe astea tinere cu gogoșile în gură (nr. buze mari)”, a mai spus artista.

Elena Merișoreanu a adus-o și pe Bianca Drăgușanu în discuția despre divele din showbiz care au trecut de prea multe ori pragul cabinetului medicului estetician, dezvăluind în momentul în care a văzut-o pe blondină pentru prima dată la TV a catalogat-o drept o femeie foarte frumoasă, însă schimbarea dramatică pe care a suferit-o din cauza intervențiilor nu i-a plăcut chiar atât de tare.

„Bianca Drăgușanu este de unde sunt eu. Eu când am văzut-o prima dată eu am spus că nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă. După ani de zile, am văzut că a apărut schimbată total. Ce e drept, e frumoasă, e deșteaptă. Știe să facă tot ce vrea ea. I-am cunoscut familia. O admir. Îi admir pe toți cei care fac tot ce fac ca să iasă în față.”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest