Fiica actorului Ion Dichiseanu, noi informații despre starea tatălui său: „Este sub supraveghere medicală”/ VIDEO

 

Fiica lui Ion Dichiseanu a oferit, în exclusivitate pentru Antena Stars, noi informații despre starea de sănătatea a tatălui său, după ce actorul a fost la un pas de moarte, fiind internat de urgență și intubat pentru mai multe zile.

Ion Dichiseanu a trecut prin momente cumplite, din cauza unei infecții severe. Marele actor a fost internat, de urgență, în stare gravă, la Spitalul Floreasca, iar cadrele medicale erau rezervate în ceea ce privește prognosticul.

Însă o minune a avut loc, iar starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu s-a îmbunătățit considerabil, atunci când nimeni nu îi mai dădea vreo șansă. Alături de el a fost în permanență fiica lui, care îi este și cea mai bună prietenă, iar tânăra a mărturisit că acum, tatăl ei se simte mult mai bine și urmează tratamentul prescris de medici cu sfințenie.

”Este bine, este sub o supraveghere medicală pentru că este necesară având în vedere episoadele prin care a trecut și totul este spre binele lui.”, a spus fiica lui Ion Dichiseanu.

Mai mult decât atât, Ioana Dichiseanu a oferit detalii și despre relația de prietenie pe care o are cu tatăl său: „Între mine și tata nu este doar o relație de părinte-copil. Este o relație de prietenie specială, e chiar o relație frumoasă cum rar găsești și în multe cupluri, și în relații de frați și surori. Suntem așa, câte o jumătate de inimioară, cum spune el.

Mă consider extrem de binecuvântată de Dumnezeu, tocmai prin prisma acestei relații pe care o am cu părinții și această profunzime, aș putea spune a relației pe care o am cu tata. Ne simțim unul pe celălalt.

De multe ori, mi se întâmplă să nu spun ceva și tata să înțeleagă exact din privirea mea ce simt sau ce am nevoie. Și viceversa e valabil. Asta se întâmplă din pentru că am petrecut foarte mult timp împreună.”, a mai dezvăluit Ioana Dichiseanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest