Imagini incredibile cu Fulgy din sala de fitness! Ce schimbări vrea să facă fiul Clejanilor, după scandalul cu drogurile: “Simt că mă activez”/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

După ce a fost protagonistul unui scandal de proporții din cauza drogurilor, dar și din cauza acuzațiilor grave pe care le-a adus anumitor colegi de breaslă, Fulgy pare că vrea să își schimbe stilul de viață radical, atât pentru bunăstarea sa psihică, cât și pentru cea a părinților săi.

Preț de trei săptămâni, Fulgy a dispărut total din lumina reflectoarelor, speculându-se ca a fost internat într-o clinică de reabilitare. Zvonuri pe care fiul Clejanilor le-a negat cu vehemență, mărturisind că de fapt a fost în intimitatea casei sale, acolo unde s-a conectat cu sinele pentru a se reseta.

Și iată că deja face primii pași în schimbarea de care vorbea. Dis-de-dimineață, Fulgy a îmbrăcat echipamentul sportiv și a mers la sală, acolo unde l-a așteptat un antrenor personal pentru a-i arăta exercițiile pe care trebuie să le execute ca să obțină un fizic de invidiat.

„Nu e grea revenirea, pentru că totul e echilibrat, totul e gândit, ca și în muzică și toate meseriile frumoase. O luăm ușor-ușor, pas cu pas și sper să revenim forță. Îmi place să lucrez spatele și biceps-triceps. (...) Deja mă simt energizat. Mă simt foarte bine, îmi era dor. Simt că mă activez (…) Domnul Florin mi-a spus să mănânc de câte ori e posibil mai mult pe zi și câte puțin din toate. Nu am ajuns să am o dietă anume, dar mi-a recomandat de fiecare dată”, a spus Fulgy.

Băiatul Vioricăi si a lui Ioniță de la Clejani a avut și un mesaj pentru cei care îl urmăresc. Fulgy le-a transmis tuturor să se apuce de sport pentru un boost de energie și pentru o stare bună pentru întreaga zi.

„Îndemn pe toată lumea să facă sport, pentru că te scoate din depresie ori dacă ai anxietate. Cred că sportul e leacul și vindecarea să rezolvi orice problemă. Îmi place foarte mult, sala e unul dintre locurile mele preferate. Domnul Florin, am uitat și eu. Acum să nu vă supărați, dar deja mă simt foarte bine. Înainte nu înțelegeam ce înseamnă sportul, dar parcurgând pașii ăștia frumos mi-am dat seama că pentru o viață sănătoasă sportul e strict necesar”, a mai spus Fulgy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest