Infidelitatea, principalul motiv din cauza căruia Misha a divorțat de Connect-R? Mesajul care a ridicat semne de întrebare!

 

Misha și Connect-R nu mai formează un cuplu de câțiva ani, dar chiar și așa, cei doi au păstrat o relație frumoasă de prietenie, de dragul micuței pe care o au împreună. Deși niciodată nu au dezvăluit motivul separării, iată că acum, artista a dat de înțeles că la baza deciziei de a divorța de tatăl copilului ei ar fi stat infidelitatea.

Pe contul său de socializare, Misha a scris un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare în rândul admiratorilor săi. Prin cuvintele sale, fanii au înțeles că vedeta este pregătită să iubească din nou, în ciuda divorțului dureros de Connect-R.

Mai mult de atât, dezvăluirea că și-ar dori să aibă alături un partener de viață, Misha a dat de înțeles și faptul că infidelitatea ar fi fost principalul motiv din cauza căruia a divorțat de Connect-R.

„Căsătorește-te cu un bărbat care aleargă la Dumnezeu când ai probleme, nu la alte femei”, a fost mesajul postat de Misha pe pagina sa de Instagram.

Tot prin mesaje cu subînțeles, Misha a mai făcut o serie de dezvăluiri despre mariajul pe care l-a avut cu Connect-R și le-a mărturisit fanilor său că în momentul în care nu mai există nimic care să te lege de persoana de lângă tine, atunci trebuie să pleci.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece", a fost mesajul postat de artistă pe contul ei de socializare, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest