Laurette, împăcare neașteptată cu iubitul fotbalist! Ipostaza tandră în care s-au afișat după reconciliere/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Laurette a ajuns din nou în atenția tuturor, însă de data asta prin prisma împăcării neașteptate cu iubitul fotbalist. Când toată lumea credea că nu mai există nicio cale de reconciliere între cei doi, iată ca ultima ipostază în care s-au afișat a demonstrat ca sunt mai fericiți ca niciodată în relație.

Povestea de dragoste dintre Laurette și Magaye Gueye este una cu adevărat controversată. Drumul relației lor a fost pavat cu multe despărțiri și împăcări, dar și cu un episod care a atras după sine foarte multe critici în ceea ce o privește pe mulatră.

Mai precis, după ce a fost agresată de un bărbat într-o camera de hotel, deși era într-o relație cu fotbalistul, Laurette a fost pusă la zid, fiind acuzată de infidelitate. Ulterior, o altă controversă a existat în cuplul celor doi, după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină.

Iată că acum cei doi au reușit să treacă peste toate momentele negative care au avut loc în relatia lor și au plecat împreună într-o vacanță în Paris, acolo unde s-au simțit excepțional. Iar drept dovadă stau imaginile pe care mulatra le-a publicat din “Orașul Dragostei”, dar și noul status de pe Facebook pe care l-a schimbat în urmă cu puțin timp.

Laurete vrea să devină mamă din nou

În urmă cu câteva luni, Laurette mărturisea că este pregătită să devină mamă din nou, iar cel pe care își dorește să îl facă tată este chiar Magaye Gueye.

„Vreau să fiu un om fericit și sănătos și să fiu fericită așa cum sunt acum. Chiar sunt fericită și nu am mai fost de foarte mult timp așa. Vreau să am un băiețel și încerc să îi explic Serenei că e bine să ai un frate, pentru că și eu am un frate și e bine să ai pe cineva ca să nu fii singur”, a spus Laurette în cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest