Motivul pentru care Dan Bittman nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu, deși se iubeau! VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Dan Bittman a dezvăluit de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu, deși între ei a existat o dragoste profundă și pasională!

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au fost protagoniștii unei povești de dragoste incredibile, în urmă cu ceva timp. Pentru că amândoi făceau parte din showbiz-ul autohton, relația lor a fost una destul de mediatizată, pe baza căreia s-au făcut fel și fel de speculații.

La mai bine de două decenii de la încheierea relației care a existat între ei, Dan Bittman a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu. Potrivit spuselor sale, încă de când au decis să formeze un cuplu, atât el, cât și vedeta au stabilit de la bun început ca relația lor să fie una deschisă, fără obligații. Astfel că deși au fost „căsătoriți” de foarte multă lume, ei niciodată nu au avut în plan să întemeieze o familie împreună.

Mai mult de atât, Dan Bittman a recunoscut că relația lor s-a bazat foarte mult pe atracția fizică, iar echilibrul care există acum în povestea de dragoste a Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner diferă cu mult de ce a existat între ei doi, în tinerețe.

''Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început'', a spus Dan Bittman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest