Nicole Cherry este însărcinată! Artista de 22 de ani va deveni mămică pentru prima dată! FOTO

 

Nicole Cherry va deveni mămică pentru prima dată la vârsta de 22 de ani, iar marele anunț a fost făcut la doar câteva luni după ce a dezvăluit că își dorește foarte mult să întemeieze o familie alături de iubitul ei.  

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Cântăreața și iubitul ei, Florin, vor deveni părinți pentru prima dată! Artista a publicat o imagine pe contul ei de socializare, care a venit însoțită de un mesaj emoționant în care și-a exprimat dragostea pentru partenerul de viață și în care a dezvăluit că va poartă în pântece un copilaș.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati🤍”, a scris Nicole Cherry pe pagina ei de Instagram.

În urmă cu puțin timp și tatăl lui Nicole Cherry a mărturisit că își dorește ca familia lui să se mărească și să devină bunic, însă a mai menționat și faptul că deocamdată este de părere că micuța sa încă are o vârstă fragedă pentru a rămâne însărcinată.

„Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, tatăl lui Nicole Cherry.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest