Nicole Cherry se pregătește să devină mamă pentru prima dată! Este însărcinată artista?

 

Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Chiar și așa, când vine vorba de viața personală, cântăreața preferă să și-o țină departe de lumina reflectoarelor, însă din când în când, le răspunde admiratorilor la diverse întrebări care țin și de intimitate. Așa cum s-a întâmplat și de această dată! Este sau nu însărcinată?

Nicole Cherry este împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de o carieră solidă în industria muzicală și are alături un bărbat care îi face toate poftele și care o susține necondiționat. Dacă până la momentul actual, artista nu a făcut niciun fel de declarație despre sarcină, iată că acum cântăreața a vorbit deschis despre dorința de a deveni mamă pentru prima dată.

În cadrul unei serii de întrebări și răspunsuri organizate pe pagina ei de socializare, Nicole Cherry a infirmat zvonurile precum că ar fi însărcinată, însă a ținut să precizeze că își dorește să aibă o familie numeroasă și să fie mama a trei copii.

Printre întrebările adresate de admiratorii săi, s-a numărat și cea dacă s-a măritat în secret! Nicole Cherry a răspuns negativ și de această dată, însă a mărturisit că atunci când i se va adresa marea întrebare... va știi toată lumea!

Nicole Cherry, despre relația cu iubitul ei

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cei doi au fost întâi prieteni, iar ulterior relația de amiciție s-a transformat într-una de dragoste, după ce artista a suferit o decepție în amor.

“Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus solista.    


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest