Problemele de sănătate cu care se confruntă Ozana Barabancea: „Am început să urlu de durere”

 

Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Ozana Barabancea a dezvăluit care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent. Potrivit spuselor juratei de la „Te cunosc de undeva”, afecțiunea pe care o are îi dă dureri de cap de foarte mult timp.

Ozana Barabancea a trecut prin momente cumplite, din cauza unor dureri crunte pe care le-a acuzat la nivelul picioarelor. Jurata de la emisiunea „Te cunoc de undeva” a mărturisit că a resimțit niște crampe atât de puternice, încât a țipat din cauza durerilor. Din fericire, alături i-a fost fiica ei, Gloria, care a avut mare grijă de ea pentru a se simți mai bine.

„Copiii mei fac foarte multe pentru mine. Mă răsfață. De exemplu, aseară am avut niște dureri. Săraca Gloria a simțit când am început să urlu efectiv și s-a trezit și m-a îngrijit, mi-a dat medicamente, mi-a dat apă, mi-a făcut frecție. Am avut cârcei”, a spus Ozana Barabancea la „Star Matinal”.

În continuare, Ozana Barabancea a mărturisit că are o relație specială cu copiii ei care o respectă și o iubesc foarte mult. Vedeta a recunoscut că nu este genul de părinte care să le ofere tot copiilor ei, tocmai pentru a înțelege valoarea banilor și cât de greu se câștigă.  

„Am niște copii foarte cuminți, nu sunt răsfățați. Între noi e o iubire și un respect reciproc. Nu sunt copiii cărora le cumpăr tot ce vor ei în secunda doi, ei știu foarte clar că eu muncesc. Gloria a început și ea să facă meditații să vadă ce greu e să câștigi un ban”a adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest