Randi, mărturisiri despre motivul din cauza căruia nu poate avea o relație! Ce condiții trebuie să îndeplinească viitoarea iubită/ VIDEO

 

Randi este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton și în ciuda faptului că există o mulțime de femei care ar face orice pentru a-l cuceri, artistul nu a găsit-o încă pe cea alături de care să își dorească să întemeieze o familie. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, cântarețul a mărturisit care este motivul din cauza căruia nu are pe nimeni alături, dar și ce condiții trebuie să îndeplinească viitoarea iubită.

Randi este un nume sonor în industria muzicală românească, astfel că nu este de mirare că este un bărbat dorit de foarte multe femei. Chiar și așa, cântărețul nu s-a mai afișat cu nimeni de ani buni, iar în cadrul interviului oferit pentru Antena Stars, a mărturisit că dacă la vârsta de 24 de ani își dorea să își întemeieze o familie, acum are alte priorități.

Mai mult decât atât, Randi a dezvăluit că a ajuns la concluzia că este destul de complicat să găsească o parteneră înțelegătoare, cu care să rezoneze pe toate planurile.

„Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat. Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional. Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Înainte eram o fire mult mai introvertită, după am devenit mai nebun, pe la 29 de ani. Eu nu am fost obișnuit să mă exteriorizez. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”, a declarat Randi la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest