Război total între Andreea Podărescu și tatăl băiețelului ei: “Nu vrea ca fiul lui să aibă o copilărie frumoasă! Îl voi acționa în instanță!”/ VIDEO

 

Andreea Podărescu a ajuns la limita disperării din cauza fostului partener de viață! Bruneta are de gând să îl acționeze în instanță pe tatăl copilului ei, după ce bărbatul nu i-a permis acesteia să plece în vacanță cu fiul lor.

Andreea Podărescu și tatăl băiețelului ei sunt protagoniștii unui război care este departe de a ajunge la un final. Deși s-au despărțit de ani buni, lucrurile nu s-au calmat deloc între cei doi, ci din contră, au devenit din ce în ce mai rele.

Pentru că nu reușesc să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește creșterea și educația celui mic, Andreea Podărescu și fostul partener de viață merg pe un drum dur, pavat cu foarte multe neînțelegeri și nemulțumiri, de pe urma căruia cel care are cel mai mult de suferit este micuțul lor.

În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Antena Stars, Andreea Podărescu a dezvăluit că deși s-a întors recent dintr-o vacanță în Italia, unde a fost alături de iubit, nu s-a putut bucura pe deplin de sejur, pentru că cel mic nu a fost și el.

”Nu am fost singură, evident, nu știu dacă merge cineva singură în vacanță, a fost foarte frumos, m-am distrat, am văzut niște peisaje superbe, am avut parte de o vreme nu tocmai călduroasă din cauza vânturilor și a norilor, a fost pentru prima dată când am ajuns în Italia, sper să revin cât mai curând posibil”, a spus Andreea Podărescu.

Potrivit spuselor sale, motivul pentru care fiul ei nu a putut-o acompania a constat în refuzul categoric al fostului partener de viață de a-l lăsa pe cel mic sa o însoțească.

Sătulă să se tot lovească de situatii de genul, Andreea Podărescu a dezvăluit că urmează să îl acționeze în instanță pe fostul partener, pentru ca cel mic sa se poată bucura și el de vacanțe alături de mama lui.

“Momentan nu pot merge cu cel mic în vacanțe deoarece tatăl lui nu dorește să ne dea acea semnătură, și ca urmare voi acționa în instanță cât de curând. Evident, eu nu plec niciodată nicăieri fără să știu că al meu copil e pe cele mai bune mâini. Da, nu își dorește ca și copilul lui să aibă o copilărie normală și frumoasă, dar asta cu siguranță nu va mai dura foarte mult timp pentru că eu nu voi lăsa lucrurile așa”, a mai spus Andreea Podărescu la Star Matinal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest