Reacția lui Florin Pastramă, după ce s-a spus că s-a căsătorit cu Brigitte pentru bani: “Are un suflet mare”/ VIDEO

 

Multe s-au spus și multe s-au scris despre mariajul lui Florin Pastramă cu Brigitte. Și deși nu mulți au fost cei care au crezut în relația lor, iată că în ciuda tuturor, au rămas împreună, iar dragostea lor s-a consolidat și mai puternic. Un aspect de care multe persoane  încă nu sunt convinse, acuzându-l pe afacerist că s-a căsătorit cu bruneta pentru bani! Cum a răspuns Florin acuzațiilor?

Florin Pastramă și Brigitte formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă românească, căsnicia lor fiind presărată cu multe despărțiri de scurtă durată, care nu au condus însă niciodată la divorț.

Sătul ca lumea să insinueze că motivul pentru care s-a căsătorit cu Brigitte a fost unul de natură financiară, Florin Pastramă a lămurit în cadrul reality-show-ului “Brigitte și Pastramă” de la Antena Stars, cum stau de fapt lucrurile între el și partenera de viață.

Potrivit spuselor sale, familia lui a primit un ajutor financiar din partea Brigittei la începutul relației, în urmă cu doi ani, însă datoria a fost achitată în totalitate. De atunci și până în prezent, bruneta nu s-a mai implicat în problemele materiale care au existat în neamul Pastramă, astfel că acuzațiile conform cărora s-ar fi căsătorit din interes cu Brigitte sunt nefondate.

“Brigitte ne-a ajutat la început de ne-a dat niște bani împrumut. De doi ani de zile nu am mai avut legătură cu Brigitte, să ne ajute. I-am dat un teren în schimb. Acum din banii câștigați împreună mergem în vacanțe. De aia o iubesc eu pe Brigitte.

Cei care nu au ceartă în familie, înseamnă că sunt falși. Noi ne iubim. Sufletul lui Brigitte nu îl are nimeni. Gura ei mi-a făcut bine mie ca om, eram un răsfățat, m-a ținut mama în palmă. Prin Brigitte am început să mă schimb, să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată.

Am doi ani de zile cu Brigitte de când suntem separați cu banii cu familia. Brigitte a fost mai matură și a lăsat de la ea, a sunat-o pe mama și acum suntem bine.”, a spus Florin Pastramă pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest