S-a aflat adevărul despre relația lui Felix Baumgartner cu Mihaela Rădulescu! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi/ VIDEO

 

Am aflat ce se întâmplă între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, după ce toată lumea spune că s-au despărțit. Am aflat adevărul cu ajutorul unor imagini în care au fost surprinși cei doi.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au plecat în vacanță, la ski, în Elveția. Cei doi porumbei nu au mers cu avionul ca toată lumea, ci au luat elicopterul lui Felix, pe care chiar el l-a pilotat. De cum au ajuns la hotelul de Lux, Mihaela și Felix s-au cazat, apoi s-au echipat pentru o plimbare și pentru o gură de aer proaspăt de munte.

Ajunși într-o zonă perfectă pentru sporturile de iarnă, Mihaela și Felix au schiat, s-au dat cu placa, dar nu au spus „Nu” niciunei bulgăreri adolescentine cu zăpadă. Apoi cei doi îndrăgostiți s-au oprit la unul dintre cele mai bine cotate restaurante cu mâncare tradițională unde s-au delectat cu bucate alese. Ziua s-a încheiat pentru ei liniștit. Cu o vizită la târgul de iarnă și cu o ciocolată caldă savurată în aer liber.

Astfel că vacanța celor doi este cea mai clară dovadă, că relația lor este mai frumoasă ca niciodată, contrar gurilor răutăcioase care speculau o despărțire: ”De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro., în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest