Saveta Bogdan vrea să îngroape securea războiului cu Elena Merișoreanu: „Îmi retrag cuvintele! Nu e fată rea”

 

Saveta Bogdan vrea să se împace cu Elena Merișoreanu, după scandalul de proporții care s-a iscat între cele două. Deși ambele interprete de muzică populară au aruncat cuvinte grele una la adresa celeilalte, se pare că acum artista își dorește să îngroape securea războiului care a ținut primele pagini ale tabloide.

În platoul emisiunii „Star Matinal”, Saveta Bogdan a mărturisit că își dorește să se împace cu Elena Merișoreanu, în ciuda tuturor declarațiilor defăimătoare pe care cea din urmă le-a făcut la adresa ei.

Două dintre motivele împăcării invocate de Saveta Bogdan constau în faptul că este Postul Paștelui și îsi dorește să fie împăcată cu toată lumea, cât și că o consideră pe Elena Merișoreanu o femeie bună, care ar fi fost influențată de alte persoane să o vorbească de rău.

''Nu sunt în certuri. Ea nu este o fată rea, este o fată forte bună, o colegă tare bună, ardeleancă de-a mea. Ea s-a lăsat influențată de alții, de lume, dar nu contează, eu oricum o iubesc și o respect. Nu ne-am întâlnit la nicio emisiune, dar ne vom întâlni, că se filmează acum de Paște. Și eu m-am supărat și ea, dar a fost influențată. Eu o cunosc e o fată foarte bună. Nu știi cum e între noi? Ne bagă zâzanie alții. Nu are importanță. Nu vreau să spun nici la ureche, că nu vreau să încep un nou festival acum. Ea nu a zis cu răutate, altcineva a zis și eu am picat. Dar, bineînțeles, îmi retrag cuvintele, mi le-am retras de atunci, mi-a părut rău. Așa este între noi, în muzică'', a spus Saveta Bogdan.

Vă reamintim că Elena Merișoreanu a readus în atenția publică momentul în care Saveta Bogdan a dansat la bară în cadrul unui schimb de experiențe cu o dansatoare, blamând-o și susținând că interpreta de muzică populară a făcut de râs portul tradițional românesc prin comportamentul de care a dat dovadă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest