Se mărită sau nu Saveta Bogdan cu iubitul avocat tinerel? „Este superb! Mă respectă foarte mult”/ VIDEO

 

Saveta Bogdan trăiește o poveste de dragoste discretă cu un bărbat de meserie avocat care este mai tânăr de cât ea. Chiar dacă este o cunoscută interpretă de muzică populară în spațiul românesc, nu se știu foarte multe detalii de viața amoroasă a sa. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, artista a făcut declarații picante despre relația pe care o are cu avocatul tinerel și a mărturisit dacă se va căsători cu acesta sau nu, după cele două mariaje eșuate de care a avut parte.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România și a reușit să își cucerească publicul atât prin talentul artistic, cât și prin exuberanța de care a dat dovadă la fiecare apariție publică.

Cu toate acestea, viața amoroasă a artistei a fost ținută departe de lumina reflectoarelor, iar în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, Saveta Bogdan a mărturisit și care este motivul.

Potrivit spuselor sale, bărbatul cu care are o relație nu își dorește să devină persoană publică, atât din cauza naturii meseriei, cât și pentru că este de părere că vedeta familiei este Saveta Bogdan, nu el.

„El stă prin străinătate, eu stau în România. E iubire la telefon. Nu se bagă niciodată în treburile mele. E singurul bărbat care mă ajută și în muzică, dar eu zic dar de ce nu face o poză cu mine. Niciodată nu a făcut, știi cum fuge? Nu vrea. Pe el nu-l interesează chestiile astea, nu vrea reclamă, să îl vadă lumea. Îmi spune <<du-te, fă ce îți place ție, e meseria ta>>. Ce diferență față de cei 2 soți pe care i-am avut, că niciunul nu m-a lăsat să fac muzică!”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Se mărită sau nu Saveta Bogdan cu iubitul avocat tinerel?

Mai mult decât atât, Saveta Bogdan a dezvăluit și dacă are planuri de măritiș cu bărbatul care a cucerit-o, mai după cele două decepții amoroase prin care a trecut. Interpreta de muzică populară a mărturisit că nu își mai dorește să ajungă la altar, iar lucrul acesta a fost discutat în cuplu și stabilit de comun acord.

„Nu mă mai mărit eu, nici el nu se însoară. Dacă mi-a declarat că mă iubește? Nu-mi spune, dar îmi demonstrează prin felul lui de a se purta, felul lui de a fi. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea. Acum e la Londra. Nu sunt geloasă că nu mi-a dat ocazia. Este superb. Eram eu proasta satului să-mi aleg un urât? El mă place pe mine cum îi cânt romanțe. E foarte atent, tot timpul vine cu o floare. De Ziua Femeii mi-a adus trandafiri roșii, mă respectă foarte mult.”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest