Xonia, părăsită de prieteni, în timp ce se confrunta cu mari probleme de sănătate: „Nu trebuia să am așteptări!”/ VIDEO

 

Xonia a trecut prin momente cumplite din cauza unor probleme de sănătate care i-au afectat grav aspectul fizic. După ce s-a afișat la câteva evenimente mondene cu fața umflată, foarte multă lume a pus-o la zid susținând că totul a fost cauzat de operațiile estetice în exces. Acum, după ce s-a recuperat, artista a dezvăluit că nu doar străinii au criticat-o pentru modul în care arată, dar și apropiații săi.

Extrem de transparentă, Xonia a mărturisit că a trecut printr-o adevărată decepție din cauza prietenilor care i-au intors spatele atunci când i-a fost cel mai greu. Chiar și așa, artista i-a iertat și a învățat și să nu își mai creeze așteptări pentru a nu mai fi dezamăgită.  

„Nu pot să spun că sunt împlinită că am iubit, eu sunt împlinită indiferent dacă am sau nu pe cineva în viață. Eu am trecut prin niște greutăți și știți despre ce este vorba și a trebuit să lucrez foarte mult la liniștea sufletească și la iertarea oamenilor din jurul meu, dar și la iertarea mea. Cred că în viață totul se întâmplă cu un motiv și din orice experiență putem să învățăm și să evoluăm. Iertare pentru mine înseamnă că nu m-am iubit suficient, că nu m-am respectat suficient. Eu ofer iertare pentru toată lumea, pentru că cu toții trebuie să ne iertăm”, a spus Xonia la „Star Matinal”.

Totodată, o altă lectie importantă pe care a învățat-o artista a fost să se iubească mai mult pe sine și să aibă grijă de sănătate ei, orice s-ar întâmpla în jurul său.

„Nu aș vrea să folosesc cuvântul trădat în privința prietenilor, dar am învățat că nu trebuie să am așteptări de la nimeni. Trebuie să avem grijă de noi și de sufletele noastre. Sănătatea este cel mai important lucru și nu am crezut lucrul acesta până nu m-am lovit.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest