A auzit cuvântul "mamă" și a început să plângă în hohote. Ce nu știe multă lume despre Nasrin, prezentatoarea ”Star matinal de weekend”

 

Campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”, demarată de Antena Stars, continuă cu Nasrin Ameri, prezentatoarea emisiunii „Star Matinal de WEEKEND”.

Între Nasrin Ameri și mama ei există o relație foarte specială. Cele două au o comunicare foarte bună și nu ar putea trăi una fără cealaltă. Prezentatoarea TV și-ar dori să-i spună mai des mamei sale ”Te iubesc”.

”Mama... doar când ai pronunțat cuvântul mama, simt o emoție de nedescris. Mama pentru mine e totul în primul rând. Nu pot! Stop, serios! Putem să dăm stop? Mamei mele îi spun ce simt foarte rar, dar atunci când simt că trebuie să-i spun ceea ce ar trebui să zică o fiică mamei, o spun din tot sufletul. Mi-ar plăcea să-i spun mai des că o iubesc. Îi arat în fiecare zi că o iubesc, îi arăt prin faptul că știe tot ce mi se întâmplă în viață, îi cer părerea în fiecare zi, de la modul cum mă îmbrac, cum ar trebui să abordez o situație, o problemă”, a povestit Nasrin Ameri cu ochii în lacrimi despre ființa cea mai dragă ei.

”Iubirea lui mama! Te iubește mama mult!”, au fost cuvintele mamei lui Nasrin Ameri în timp ce-și strângea fiica în brațe.

Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”

Într-o lume dominată de mesaje digitale, exprimarea sentimentelor a devenit tot mai dificilă. În preajma evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor şi Zilei Femeii, Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns” şi îşi invită telespectatorii să îşi surprindă în cel mai original mod cu putinţă cea mai iubită femeie din viaţă lor.

Campania, ce poate fi văzută şi ca un experiment social, are drept promoteri vedetele staţiei, care au fost invitate să facă o declaraţie de iubire unei persoane dragi din viaţa lor, fără să folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Emoţia avea să fie cu atât mai mare, cu cât aveau să descopere că într-o cameră alăturată se află chiar persoana despre care au fost invitate să vorbească.

În perioada 11 februarie – 8 martie, telespectatorii Antena Stars sunt invitaţi să îşi surprindă într-un mod cât se poate de original femeile din viaţa lor – iubite, soţii, mame, bunici, surori sau fiice, cu o declaraţie de dragoste în care să nu folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”.

Videoclipurile vor trebui ulterior trimise printr-un mesaj pe pagina de facebook https://www.facebook.com/antenastarsromania/?fref=ts, urmând ca declaraţiile cele mai emoţionante să fie prezentate de către echipa Antena Stars destinatarilor, acesţia primind şi un premiu din partea echipei.

D.S.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest