Interviu exclusiv cu Bianca Drăgușanu și milionarul turc! Sunt împreună sau nu: „Este o româncă periculoasă”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu și milionarul turc, Cengiz Şıklaroğlu, au oferit un interviu cu scântei, în exclusivitate pentru Antena Stars, unde au fost întrebați despre ce se întâmplă cu adevărat între ei.

Multe s-au spus și multe s-au scris în ultima vreme despre Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu. Ba că sunt într-o relație, ba că de fapt la mijloc ar fi vorba despre alte interese. Iar pentru că am vrut să aflăm adevărul direct de la sursă, am reușit să îi prindem pe amândoi în același loc, mai precis, în casa milionarului turc, unde ne-au oferit detalii inedite despre dinamica relației lor.

În momentul în care Cengiz Şıklaroğlu a fost întrebar de reporterul nostru despre adevărata relație dintre el și Bianca Drăgușanu, milionarul turc a fost luat prin surprindere, spunând: „Oh, o întrebare aşa de grea! Atât de greu e...”.

Bianca Drăgușanu a intervenit imediat și l-a încurajat pe acesta să își exprime punctul de vedere: „Haide, poţi să le spui adevărul!”.

În continuarea interviului, Cengiz Şıklaroğlu a descris-o pe fosta soție a lui Alex Bodi ca fiind o femeie extrem de puternică și la fel de periculoasă. Mai mult decât atât, milionarul turc a ținut să precizeze că blondina este diferită față de toate reprezentantele sexului frumos cu care a interacționat până în prezent.

„Bianca este diferită. Bianca este o româncă periculoasă”, a continuat Cengiz Şıklaroğlu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Dar să nu vă gândiți că tachinările s-au oprit aici. În apărarea ei, Bianca Drăgușanu i-a zis afaceristului că este un înger, de fapt, iar el i-a dat răspunsul imediat, în stilul caracteristic: „Şi diavolul a fost un înger!”.

După schimbul de replici plin de tensiune, Bianca Drăgușanu l-a descris pe Cengiz Şıklaroğlu drept un bărbat: „foarte politicos, foarte calm”, precizând că „este diferit”.

Cât despre dacă sunt sau nu sunt împreună, niciunul dintre ei nu a dorit să dea un răspun clar, dar mai bine vă lăsăm pe voi să trageți singuri concluziile, așa că dați play întregului interviu marca Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest