Scandal monstru între Simona Trașcă și Loredana Chivu, după ce s-au întors din vacanța din Dubai: "Nu mai există deloc pentru mine!"

 

Scandal monstru între Simona Trașcă și Loredana Chivu! Deși cele două tocmai ce s-au întors dintr-o vacanță de vis din Dubai, acolo unde s-au distrat pe cinste împreună, odată cu pășirea pe meleaguri românești, divele au ajuns la cuțite!

Simona Trașcă și Loredana Chivu erau unele dintre cele mai bune prietene din showbiz-ul autohton. Ani la rândul, cele două au mers împreună în vacanțe, în pelerinaje și părea că nimic nu ar putea destabiliza relația care exista între ele.

După escapada în Dubai, Simona Trașcă și Loredana Chivu au început să nu își mai vorbească, iar faptul că Loredana a plecat cu nimeni alta decât Ana-Maria Mocanu, într-o altă vacanță, în România, a enervat-o și mai tare pe Simona.

Contactată de reporterii Antena Stare pentru a afla care este poziția Simonei Trașcă în ceea ce privește gestul Loredanei Chivu de a se debarasa total de prietenia dintre ele, blondina a ținut să precizeze că nu își dorește să o vorbească de rău datorită momentelor frumoase petrecute împreună.

„Niciodată nu o să vorbesc de Loredana pentru că a fost ca sora mea. În momentul de față, fiecare este pe drumul ei și atât. Nu pot să zic că totul e bine, da nici nu este rău. Eu îi doresc să fie sănătoasă, să fie fericită, îi doresc tot binele din lume. Aș ruga-o să nu vorbească despre mine că nici eu nu vorbesc despre ea. Așa mi se pare corect pentru că am fost ca surorile. Adică, pentru mine este subiect închis, nu vreau să mă mai întrebe nimeni de Loredana pentru că nu mai am ce să discut. Pentru mine a fost ca sora mea, a fost un om foarte important în viața mea și acum nu mai există deloc. Este mai bine așa. Am iubit-o enorm de mult”, a declarat Simona Trașcă, la Antena Stars.

Pe de cealaltă parte, Loredana Chivu a dat impresia că decizia de a renunța definitiv la prietenia cu Simona Trașcă a survenit din cauza unui gest pe care aceasta l-a făcut, după vacanța din Dubai.

Deși nu a vrut să pună punctul pe i, fosta asistentă TV a mărturisit că singurele persoane de care îi pasă sunt cele care o iubesc „sincer și curat”: „Cu această fată, fostă prietenă a mea, nu m-am certat, pur și simplu am hotărât eu că este mai bine pentru amândouă să ne îndepărtăm și să ne vedem de viața noastră, fiecare pe drumul ei. Nu am nimic cu ea, nu mă interesează ce vrea ea să pară sau ce se întâmplă mai departe, mă interesează doar să să-mi văd de viața mea, de sănătatea mea, de familia mea, de oamenii care mă iubesc și pe care îi iubesc sincer și curat și atât. Eu nu am nimic de declarat despre ea. Am fost prietene, dar nu o să mai fim niciodată”, a afirmat și Loredana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest