Cum a fost implicat numele lui Alex Bodi, în scandalul de proporții dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Tot venea cu el pe acasă”/ VIDEO

 

Dacă până acum doar Bianca Drăgușanu a fost un nume prezent în scandalul de proporții dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, iată că și numele lui Alex Bodi face parte acum din conflictul celor doi!

Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show” de la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri, de-a dreptul șocante, despre Gabi Bădălău. Pe lângă acuzațiile pe care i le-a adus în ceea ce privește consumul de stupefiante, artista i-a pus la îndoială și orientarea sexuală!

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a mărturisit cu lacrimi în ochi și faptul că cei doi copii pe care îi are cu afaceristul vor avea nevoie de consiliere psihologică, după ce au fost martori la scene deocheate între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, atunci când se aflau în locuința tatălui lor.

Cum a fost implicat numele lui Alex Bodi, în scandalul de proporții 

Pe lângă detaliile frapante pe care le-a oferit din scandalul pe care îl are cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu s-a arătat iritată și de modul în care fostul soț gestionează lucrurile atunci când vine vorba de angajarea șoferilor.

Potrivit spuselor ei, copiii ei sunt obligați mereu de împrejurări să cunoască oameni noi din anturajul tatălui lor, iar asta pentru că afaceristul concediază și angajează oameni extrem de des, lucru care poate fi derutant pentru cei mici.

Mai mult de atât, se pare că ultimul om angajat pentru a-i fi șofer este nimeni altul decât prietenul lui Alex Bodi și al Biancăi Drăgușanu!

„Schimbă șoferii mereu, copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați. El odată conduce, odată dă șoferul la o parte și conduce el. Dar el nu are carnet de conducere de un an cred. Tot vine cu un anume Vali. Am văzut că individul cu care a venit zilele trecute să îi ia pe copii este prieten cu Bianca și cu fostul ei soț”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest